Skip links and keyboard navigation

Program

The Logan and Beaudesert Health Service Research Symposium will offer a content-rich program across four plenary sessions.

Download the program   Join symposium online

Program Overview

Subject to change.

7.30am – 8.30 (1hr)

Outside Auditorium

Registration

8.30am

Auditorium

Official Opening and Acknowledgement of Country:
Anne Cocetti, Executive Director, Logan and Beaudesert Health Service


Opening remarks and acknowledgement of sponsors:
Dr Michael Cleary, Chief People, Engagement and Research, Metro South Health

SESSION 1

8.45am – 9:15am (30mins)

Auditorium

Keynote presentation:
Establishing the Queensland Allied Health Research Careers Development Framework
Professor Liz Ward, Director, Centre for Functioning and Health Research (CFAHR), Metro South Health; and Professor School of Health and Rehabilitation Sciences, University of Queensland

9.15am – 10.15am (45mins)

Audtorium

Session 1 speakers
(Refer to full program for details)

10.15am – 10.45am (30mins)

Courtyard (Building 1, level 1)

Morning Tea

SESSION 2

10.45am – 12.15pm (1 hr 30mins)

Auditorium

Sesion 2 speakers
(Refer to full program for details)

12.15pm – 1.00pm (45mins)

Courtyard and corridor under Hospital St
(Building 1, level 1)

Lunch/Exhibits/Posters

SESSION 3

1.00pm – 1.30pm (30mins)

Auditorium

Keynote presentation
Associate Professor Helen Benham, Executive Director of Translation, TRI and Rheumatologist, PA Hospital

1.30pm – 3.00pm (1hr 30mins)

Auditorium

Session 3 speakers
(Refer to full program for details)

3.00pm – 3.30pm (30mins)

Courtyard (Building 1, level 1)

Afternoon Tea

SYMPOSIUM CLOSE

3.30pm – 4.00pm (30mins)

Auditorium

Award Presentations
TBC, Anne Coccetti, Executive Director, Logan and Beaudesert Health Service

Closing remarks

Last updated 22 April 2024
Last reviewed 22 April 2024